De Walk is een initiatief vanuit The A21 Campaign, een organisatie die zich inzet om mensenhandel te bestrijden op allerlei fronten. Ook dit jaar  wordt de Walk for Freedom wereldwijd gelopen in verschillende steden. Doel is om bewustwording te creëren over al het onrecht wat mensenhandel met zich meebrengt en stil te staan bij de 27 miljoen mensen die nog in de slavernij leven. Daarnaast is er ook een mogelijkheid voor jou om fondsen te werven voor de organisatie.

Iedereen is welkom om dit jaar mee te lopen, inclusief mannen. Vanuit CLC wordt in Den Haag, Rotterdam en Tilburg een Walk For Freedom georganiseerd.

Zaterdag 15 oktober

Wil je meelopen? Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal plekken.

Goed om te weten:

  • Deelname aan de Walk for Freedom is gratis.
  • Heb je vorig jaar al een shirt gekocht dan kun je die gewoon gebruiken. Let op! Je moet je dan nog wel online registreren voor deelname.
  • Je kunt als onderdeel van de Walk als groep (team) geld inzamelen. Sla de handen ineen, registreer je als team en help mee om totaal $1.000.000 in te zamelen (wereldwijd).
  • Het t-shirt wordt apart gemaakt. Bij de laatste stap tijdens het registreren kun je een t-shirt bestellen. Voor de Walk zelf hoef je dit hier niet te doen. Wel leuk als extra aandenken. Je kun ook petten en andere items bestellen!

Voor verdere vragen en informatie kun je contact opnemen met raisa@clcdenhaag.nl

We hopen je daar te zien.

For Justice!

Registreer je hier

Walk