City Life Church Den Haag is een moderne en dynamische kerk vol leven. Onze diensten kenmerken zich door moderne muziek, veel jeugd, een uitgebreid kinderwerk en een woord dat praktisch toepasbaar is in jouw dagelijks leven. We weten dat vriendschappen belangrijk zijn, daarom komen we doordeweeks ook bij elkaar in connectgroepen en zijn er veel mogelijkheden om deel te worden van een van de vele vrijwilligersteams.

Doel:
Mensen in contact brengen met God en Zijn kerk; ze helpen zich te ontwikkelen en ontplooien, zodat ze het beste uit hun leven kunnen halen en zodat zij een verschil kunnen maken in hun wereld.

We geloven dat Jezus is gekomen om ons een leven in overvloed te geven (Johannes 10:10). Het beste ligt voor ons! Laten we met elkaar onze toekomst in God ontdekken.

Er gebeurt van alles in en rond de kerk; veel meer dan alleen de zondagdiensten. Voor elke leeftijdscategorie organiseren we activiteiten! Zo hebben we onder andere een aantal steeds herhalende trainingen en organiseren we cursussen, zoals de bekende Alpha Cursus en de Huwelijkscursus.

Er zijn CLC kerken in Den Haag, Den Helder, Utrecht, Assen en Zwolle. Daarnaast heeft CLC twee campussen, zowel in Tilburg als in Rotterdam.

We zijn onderdeel van de Hillsong Family. Regelmatig komen er sprekers vanuit Hillsong naar onze kerk, zowel op zondag als op trainingsavonden. We zijn dankbaar voor de input die Hillsong en hun netwerk ons geven op alle gebieden van gemeentebouw.

We zouden het leuk vinden je binnenkort te ontmoeten! Samen kunnen we een verschil maken in de wereld rondom ons!