Over City Life Church

Onze visie

Uitreiken naar onze wereld en haar beïnvloeden door een grote, groeiende, inspirerende kerk te bouwen waar generaties Jezus, Zijn gemeente en de Bijbel leren kennen en liefhebben.
Een aantrekkelijk en gepassioneerd thuis waar God graag werkt temidden van Zijn volk.
Waar mensen door vernieuwd denken veranderd leven in Gods beloften en groeien in liefde, leiderschap en invloed, zowel in Gods huis als op elk ander gebied in de wereld rondom ons.

VISION SUNDAY

Vision Sunday is een speciale zondag waarop we de visie voor het komende jaar presenteren door middel van een korte film. We kijken naar de ontwikkelingen van de verschillende CLC kerken en ook naar nieuwe dingen die dit jaar gaan komen en het ‘waarom’ achter de dingen die we doen.

Bekijk hiernaast Vision Sunday The Movie van 2017.

ERALD & MATHILDE

We vinden het altijd heerlijk om nieuwe mensen welkom te heten in City Life Church. Misschien ben je uitgenodigd door een vriend; heb je God net leren kennen; ben je in Den Haag komen wonen vanwege je studie of werk, of welke andere reden dan ook; we vertrouwen erop dat je je thuis gaat voelen bij ons.

We waarderen ieder lid van de gemeente, want iedereen is belangrijk en voor iedereen is er een plaats en een mogelijkheid om betrokken te zijn en te groeien in je leven met God.

Op deze site maak je kennis met verschillende mensen en willen we je iets laten zien van wat er zoal gebeurt in de kerk. Ook lees je iets van de visie van de gemeente.
Er zijn kinderdiensten voor alle leeftijdsgroepen. Tevens is er vertaling in het Engels en Spaans en is er ook vertolking voor doven en slechthorenden.

Iedere zondag meerdere diensten, je bent uitgenodigd!

ONZE REIS