Preventie coronavirus

Laatste update: woensdag 25 maart 2020


Hallo kerk,

De ontwikkelingen rondom het coronavirus en de maatregelen die de overheid neemt houden ons allemaal bezig. In dit bericht informeren we je over de stand van zaken.

Zondagdiensten
De komende zondagen zullen we om 11.00 live streamen via ons YouTube kanaal en Online.Church. Daar kun je ook reageren, een gebedsverzoek doen, online geven en meer. Naast de gewone stream zenden we ook Engelse vertaling uit en een stream met een tolk gebarentaal.

Connectgroepen en cursussen de komende tijd
Nu ook de aanbeveling is om minstens 1,5 meter afstand te houden tot elkaar wordt het erg lastig om connectgroep meetings te organiseren. De cursussen stellen we tot nader bericht uit. In overleg met de cursusleiders zullen we kijken hoe we hier vervolg aan kunnen geven. We bemoedigen om andere creatieve manieren te vinden om met elkaar verbonden te blijven, bijvoorbeeld door WhatsApp, FaceTime gesprekken, kaartjes, en boodschappen voor elkaar doen waar nodig. Je connectleider heeft meer tips ontvangen en misschien heb je zelf ook goede ideeën.

Church Draait Door
Elke woensdagavond zenden we live een actueel programma uit: Church Draait Door, omdat de kerk ook nu doorgaat. Juist nu. Je kunt kijken via ons YouTube kanaal en Online.Church.

Healing Rooms
De Healing Rooms in City Life Church is tot nader bericht gesloten. Je kunt wel online je gebedsverzoeken insturen.

Over verdere ontwikkelingen en eventuele updates houden we je uiteraard op de hoogte.

“For God has not given us a spirit of fear, but of power and of love and of a sound mind.”
– 2 Tim. 1:7 NKJV

God heeft ons geen geest van angst gegeven, maar van kracht, liefde en een gezond verstand. Het is die combinatie waarin wij Gods wil willen zoeken in deze omstandigheden.

Meer belangrijke informatie

GGD Haaglanden informatie Coronavirus
GGD advies algemeen
RIVM – Corona virus