Rouw en verdriet

zon22jan13:45zon14:45Rouw en verdriet13:45 - 14:45 City Life Church Basement

Evenement details

Zondag 22 januari willen we een uurtje nemen van even stilstaan bij verdriet en rouw over dat wat je verloren bent. Misschien is dat een echtscheiding van je ouders of een verloren vriendschap. Misschien ben je een single mam/vader of een weduwnaar/weduwe. Of je bent een stuk van je gezondheid kwijt. Misschien ben je je vrijheid kwijt door mantelzorg, door extra overwerk, door ouderdom of heb je lichamelijke klachten. Je slaapt slecht, hebt een kind(je) dat extra aandacht vraagt enz.

We nemen even tijd voor jou na de 2e dienst om 13.45 uur in de Basement. Een appelgebakje als verwennerij, zien dat je niet de enige bent, even zitten en ik wil 10 minuutjes iets zeggen over pijn, verdriet en rouwen. Daarna een fijn moment om de Heilige Geest uit te nodigen daar waar je zit en een team is er om mee te bidden, zalven en bekrachtigen wat Hij doet! Hij troost, heelt, verbindt gebroken harten en geeft vrede en moed, hoop en leven.

Ik zie er naar uit, want ik geloof dat Hij het op m’n hart legde. In de beide diensten zal ik ook spreken over de Heilige Geest die zondag.

Warme groet, Mathilde.

Meer...

Tijd

(Zondag) 13:45 - 14:45

Locatie

City Life Church Basement

Soestdijksekade 341

De website van City Life Church Den Haag maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.