Welkom in de kerk!

Hallo,

De komende tijd hebben we twee diensten: om 9.30 uur een dienst voor kinderen en ouders en om 11.30 uur een gewone dienst. Beide diensten worden live gestreamd en er kan een beperkt aantal bezoekers aanwezig zijn.

In de kerkzaal houden we steeds 1,5 meter afstand tot elkaar (behalve van je gezinsleden of tieners onderling). De zaal is hier op ingericht.

Tickets
Iedere bezoekers heeft een ticket nodig. Deze komen steeds 1 week van te voren beschikbaar via deze pagina en de CLC app.

Let op: je ticket staat op jouw naam en kun je niet zomaar doorgeven aan iemand anders. Als je toch niet kunt komen, annuleer dan door te reageren op de e-mail waarmee je je ticket hebt ontvangen.

Vragen vooraf
Vóór je bezoek aan City Life Church moet je jezelf de volgende vragen stellen:

1. Had je één of meerdere van deze klachten in de afgelopen 24 uur?
– Hoesten
– Lichaamstemperatuur van 38 graden of hoger
– Benauwdheidsklachten

2. Heb jij op dit moment een huisgenoot met koorts en / of benauwdheidsklachten die nog niet getest is op het coronavirus?

3. Heb je het coronavirus gehad en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?

4. Heb jij een huisgenoot / gezinslid met het coronavirus?

5. Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?

Indien je één of meer van de vragen met ‘ja’ beantwoord hebt, dan kun je helaas niet naar binnen bij City Life Church. Beterschap!

Bij en in City Life Church
Als kerk zetten we ons ten volle in om een een veilige omgeving creëren voor de zondagdiensten. Daarbij vertrouwen we erop dat alle bezoekers en vrijwilligers zich houden aan de richtlijnen en hygiëneregels. Volg de aanwijzingen van het Welkomteam steeds op en houd 1,5 meter afstand tot mensen die niet deel zijn van jouw huishouden.

Met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat we op een verantwoorde manier kunnen samenkomen in Gods Huis. Alvast bedankt voor jouw bijdrage hieraan.

Tot zondag!

Pop-up churches

Pop-ups zijn locaties in en rond Den Haag waar we in kleine groepen en in een veilige setting bij elkaar komen om samen de zondagdienst te beleven. Het is waardevol om elkaar te kunnen ontmoeten.

NIEUW: POELDIJK

VOORBURG

MUSICON

De website van City Life Church Den Haag maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.