Alpha Online

Wat is Alpha?
Alpha Online is een serie bijeenkomsten waarin je samen met anderen het gesprek aangaat over het leven en het christelijk geloof. Wat is het doel van het leven? Wie is God en hoe zit het eigenlijk met Jezus? Wat is bidden of hoe lees ik de bijbel? Misschien herken je deze vragen of ben je op zoek naar meer over het christelijk geloof. Je bent welkom zoals je bent, of je nu wel, niet of een beetje gelooft. Er is alle ruimte om je vragen en ideeën te delen.

Bij Alpha (Online) ontdek je op een ontspannen manier wat het christelijk geloof inhoudt en hoe dit relevant kan zijn voor jou. De meetings zijn laagdrempelig, leerzaam en ook heel gezellig. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen. Ontdek samen antwoorden. Je bent niet de enige; wereldwijd volgden meer dan 27 miljoen mensen al een Alpha. In Nederland al meer dan 300.000. Ga ook op ontdekking en meld je aan!

Hoe werkt het?
Alpha Online bestaat uit een serie meetings die elk 90 minuten duren. Ideaal voor als je lastig weg kunt thuis, lange werkdagen hebt of geen wekelijkse oppas kunt vinden. Je ontmoet elkaar door middel van videobellen (via Zoom) en kijkt een mooie film over het onderwerp van de avond. Daarna praat je hierover door met je vaste groepsgenoten.

En: Alpha is helemaal gratis, inclusief boekje met een samenvatting van alle onderwerpen en ruimte voor aantekeningen.

Startdata in 2021
Ini het najaar van 2021 zullen weer één of meer groepen Alpha gaan starten. Online maar misschien ook wel weer in fysieke vorm. Heb je interesse? Vul gerust het formulier in zodat wij je op de hoogte kunnen houden van de startdata en andere ontwikkelingen. Ook als je vragen hebt, kun je het formulier invullen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om alvast kennis te maken en je vragen te beantwoorden.
We hopen je snel te spreken!

Ferdinands verhaal

“Toen zei mijn dochtertje een keer: ‘Papa, wie is God?’. En toen dacht ik van tja, wie is God eigenlijk? Ik wist het niet.”

Interesse in Alpha Online

Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.

De website van City Life Church Den Haag maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.