Alpha

Bij Alpha krijgt iedereen de mogelijkheid om op een ontspannen manier te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. De cursus is laagdrempelig, leerzaam en ook heel gezellig! Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen. Je bent niet de enige; wereldwijd volgden ruim 24 miljoen mensen een Alpha. Ga ook dit avontuur aan en geef je op!

De Alpha is wekelijks en geheel gratis, inclusief een maaltijd. Elke avond begint om 18.30 uur en is om 21.00 afgelopen.

Alpha Party
Op donderdag 17 januari organiseren we een Alpha Party. Heb je interesse in Alpha? Graag nodigen we jou uit voor deze avond waarop je voormalige deelnemers kunt ontmoeten, je vragen kunt stellen en ontdekken of je deel wilt nemen aan dit inspirerende avontuur. De deuren gaan 19:00 open, we starten om 19:30. De avond is 21:00 afgelopen. Geef je op via deze link. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Start nieuwe Alpha cursus
Op donderdag 14 februari is de introductieavond van de Alpha cursus. Alvast aanmelden voor de cursus of heb je vragen? Vul dan hieronder je gegevens in. Iemand van het Alphateam zal je dan zo snel mogelijk antwoorden.

Geïnteresseerd in Alpha