Alpha

Vragen over het doel van het leven? Hoe zit het eigenlijk met Jezus? Wat is bidden of hoe lees ik de bijbel?

Bij Alpha krijgt iedereen de mogelijkheid om op een ontspannen manier te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. De cursus is laagdrempelig, leerzaam en ook heel gezellig! Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen. Je bent niet de enige; wereldwijd volgden ruim 24 miljoen mensen een Alpha. Ga ook dit avontuur aan en geef je op!

De Alpha is wekelijks op dinsdag en geheel gratis, inclusief een maaltijd. Elke avond begint om 18.30 uur en is om 21.00 afgelopen. Tevens is er op één zaterdag een Alpha-dag.

Start Alpha

Op dinsdag 17 september 2019 is de nieuwe Alpha cursus gestart. Je kunt nog aansluiten op 24 september. Heb je vragen of wil je jezelf aanmelden voor de cursus? Vul dan hieronder je gegevens in. Iemand van het Alphateam neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ferdinands verhaal

“Tijdens een kerkdienst, vertelde een man over Alpha. Met gratis eten. Ik was gelijk enthousiast.” Ferdinand is elke Alpha-bijeenkomst aanwezig. “Als je aan mij vroeg of ik geloofde dat Jezus had bestaan, had ik nee gezegd. Geef mij maar bewijs. Laat mij maar een YouTube-filmpje zien.”

Geïnteresseerd in Alpha

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

De website van City Life Church Den Haag maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.