Alpha

Wat is Alpha?
Alpha is een serie bijeenkomsten waarin je samen met anderen het gesprek aangaat over het leven en het christelijk geloof. Wat is het doel van het leven? Wie is God en hoe zit het eigenlijk met Jezus? Wat is bidden of hoe lees ik de bijbel? Misschien herken je deze vragen of ben je op zoek naar meer over het christelijk geloof. Je bent welkom zoals je bent, of je nu wel, niet of een beetje gelooft. Er is alle ruimte om je vragen en ideeën te delen.

Bij Alpha ontdek je op een ontspannen manier wat het christelijk geloof inhoudt en hoe dit relevant kan zijn voor jou. De meetings zijn laagdrempelig, leerzaam en ook heel gezellig. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen. Ontdek samen antwoorden. Je bent niet de enige; wereldwijd volgden meer dan 27 miljoen mensen al een Alpha. In Nederland al meer dan 300.000. Ga ook op ontdekking en meld je aan!

Hoe werkt het?
Alpha bestaat uit een serie meetings die elk 2,5 uur duren. We beginnen gezellig met een heerlijke maaltijd. Dan kijken we een korte video over het onderwerp van de avond. Daarna praat je hierover door met je vaste groepsgenoten.

En: Alpha is helemaal gratis, inclusief boekje met een samenvatting van alle onderwerpen en ruimte voor aantekeningen.

Startdata in 2021
Op donderdag 16 september starten we weer één of meer groepen Alpha. We zijn blij dat we dit weer live kunnen doen en steeds met een heerlijke maaltijd eraan voorafgaand. Heb je interesse? Vul gerust het formulier in zodat wij je op de hoogte kunnen houden. Ook als je vragen hebt, kun je het formulier invullen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om alvast kennis te maken en je vragen te beantwoorden.
We hopen je snel te spreken!

Ferdinands verhaal

“Toen zei mijn dochtertje een keer: ‘Papa, wie is God?’. En toen dacht ik van tja, wie is God eigenlijk? Ik wist het niet.”

Interesse in Alpha

Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.

De website van City Life Church Den Haag maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.

Chat openen