Alpha

Wat is Alpha?
Alpha is een serie bijeenkomsten waarin je samen met anderen het gesprek aangaat over het leven en het christelijk geloof. Wat is het doel van het leven? Wie is God en hoe zit het eigenlijk met Jezus? Wat is bidden of hoe lees ik de bijbel? Misschien herken je deze vragen of ben je op zoek naar meer over het christelijk geloof. Je bent welkom zoals je bent, of je nu wel, niet of een beetje gelooft. Er is alle ruimte om je vragen en ideeën te delen.

Bij Alpha ontdek je op een ontspannen manier wat het christelijk geloof inhoudt en hoe dit relevant kan zijn voor jou. De meetings zijn laagdrempelig, leerzaam en ook heel gezellig. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen. Ontdek samen antwoorden. Je bent niet de enige; wereldwijd volgden meer dan 27 miljoen mensen al een Alpha. In Nederland al meer dan 300.000. Ga ook op ontdekking en meld je aan!

Hoe werkt het?
Alpha bestaat uit een serie meetings die elk 2,5 uur duren. We beginnen gezellig met een heerlijke maaltijd. Dan kijken we een korte video over het onderwerp van de avond. Daarna praat je hierover door met je vaste groepsgenoten.

En: Alpha is helemaal gratis, inclusief avondeten, Alpha weekend en boekje met een samenvatting van alle onderwerpen en ruimte voor aantekeningen.

Startdata in 2024
Donderdag 4 april 2024 starten we met een nieuw seizoen van Alpha.

Heb je interesse of wil je aanmelden?
Via onderstaande knop kun je je contactgegevens bij ons achterlaten zodat wij je op de hoogte kunnen houden. Ook als je vragen hebt, kun je hier gebruik van maken. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om alvast kennis te maken en je vragen te beantwoorden.

Ben je tussen 12 en 17 jaar? Dan is Alpha Youth misschien iets voor jou!

We hopen je snel te spreken!

De website van City Life Church Den Haag maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.