Vision Week

  Bidden en vasten

  Aan de start van het nieuwe seizoen gaan we samen met alle City Life Church campussen 5 dagen bidden en vasten. Voor ons land en onze kerken, voor genezing, herstel, de toekomst en Gods leiding bij hoe we vorm geven aan kerk zijn in deze tijd. Ook bidden voor we voor onze persoonlijke noden.

  Ook in de Bijbel zie je dat mensen vaak vastten. Een voorbeeld staat in Handelingen 13:2 waar de eerste christenen samen deden vasten om Gods leiding te ervaren. Doe je met ons mee?

  Voorbede

  Wil je een dank- of gebedspunt doorgeven? Laat het weten door op de button te klikken.

  Hoe kan ik vasten?

  Er is niet één methode om te vasten. Bij vasten doorbreek je een aantal dagelijkse gewoonten en patronen om je in die tijd extra te richten op God. Dit kan te maken hebben met eten, waarbij je bepaalde voedingsmiddelen laat staan. Bijvoorbeeld door alleen groenten en fruit te eten en water te drinken. Maar het gaat ook over de dingen waar je je tijd aan besteedt. Laat bijvoorbeeld de tv (of Netflix) uit of gebruik je social media niet tijdens het bidden en vasten. Die tijd kun je dan extra gebruiken om met God te praten en Bijbel te lezen.

  Vasten moet een uitdaging zijn, maar moet niet je gezondheid aantasten. Als je bijvoorbeeld zwanger bent, borstvoeding geeft of zwaar lichamelijk werk hebt, is het niet verstandig om een aantal dagen geen voedsel te eten.

  Tips!

  GEEF GOD ALS EERSTE
  EN JOUW BESTE

  Plan 20-30 minuten ononderbroken tijd.
  Het is misschien moeilijk in het begin, maar het is het waard!

  BEREID JE VOOR

  Maak gebruik van de playlist met worshipmuziek en vind een plek met zo min mogelijk afleiding.

  NEEM TIJD VOOR REFLECTIE

  Of het nu de volgende dag is, of voordat je gaat slapen, neem de tijd om terug te kijken
  naar wat je hebt geschreven voor de dag en reflecteer erop met God’s woord.

  DOE HET NIET ALLEEN

  We weten dat echte relaties en levensveranderende momenten gebeuren
  in context van community. Grijp deze kans om met een vriend (of twee)
  samen Bijbel leesplannen mee te doen.

  Vision Sunday

  30 januari 2022

  De website van City Life Church Den Haag maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.