Vision Week

  • Zondag

   Season Kick Off

   27 jaar CLC |  Vision Movie Recap | Avondmaal

  • Maandag

   Start Bidden & Vasten

   Doe mee: Groei in je relatie met God en zie doorbraak in jouw leven.

  • Dinsdag

   Prayground

   Samen bidden in de Basement om 20:00 uur.

  • Woensdag

   Touching Heaven Night

   Afsluiting van bidden & vasten.
   20.00 uur: in de kerk en online

  Bidden en vasten

  Aan de start van het nieuwe seizoen gaan we samen als kerk 3 dagen bidden en vasten. Voor ons land en onze kerken, voor genezing, herstel, de toekomst en Gods leiding bij hoe we vorm geven aan kerk zijn in deze tijd. Ook bidden voor we voor onze persoonlijke noden.

  Ook in de Bijbel zie je dat mensen vaak vastten. Een voorbeeld staat in Handelingen 13:2 waar de eerste christenen samen deden vasten om Gods leiding te ervaren. Doe je met ons mee?

  Voorbede

  Wil je een dank- of gebedspunt doorgeven? Laat het weten door op de button te klikken.

  Hoe kan ik vasten?

  Er is niet één methode om te vasten. Bij vasten doorbreek je een aantal dagelijkse gewoonten en patronen om je in die tijd extra te richten op God. Dit kan te maken hebben met eten, waarbij je bepaalde voedingsmiddelen laat staan. Bijvoorbeeld door alleen groenten en fruit te eten en water te drinken. Maar het gaat ook over de dingen waar je je tijd aan besteedt. Laat bijvoorbeeld de tv (of Netflix) uit of gebruik je social media niet tijdens het bidden en vasten. Die tijd kun je dan extra gebruiken om met God te praten en Bijbel te lezen.

  Vasten moet een uitdaging zijn, maar moet niet je gezondheid aantasten. Als je bijvoorbeeld zwanger bent, borstvoeding geeft of zwaar lichamelijk werk hebt, is het niet verstandig om een aantal dagen geen voedsel te eten.

  Bidden en Vasten is dynamiet in het Koninkrijk van God, heel krachtig!”

  Tips!

  ZORG VOOR EEN FIJNE PLEK EN SFEER

  Maak bijvoorbeeld gebruik van een playlist met worshipmuziek en vind een plek met zo min mogelijk afleiding. Ga lekker zitten in je favoriete stoel en geniet van je tijd met God. Hij ziet jou en luistert naar jou. Hij wilt ook tot jou spreken.

  SCHRIJF DINGEN OP

  Schrijf bijvoorbeeld een aantal dingen op waar je God voor geloofd en een doorbraak verwacht. Schrijf mooie bijbelteksten op. Of het nu de volgende dag is, of voordat je gaat slapen, neem de tijd om terug te kijken naar wat je hebt geschreven voor de dag en reflecteer erop met God’s woord.

  DOE HET NIET ALLEEN

  We weten dat echte relaties en levensveranderende momenten vaak ook gebeuren
  in context van community. God gebruikt namelijk vaak mensen om tot ons te spreken. Grijp deze kans om met een vriend (of twee)
  samen Bijbel leesplannen mee te doen. YouVersion heeft veel mooie leesplannen die je met andere kunt doen.

  De kracht van Bidden en Vasten met ps. Erald & Mathilde

  De kracht van Bidden en Vasten door ps. Henk Scholte

  De website van City Life Church Den Haag maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.