City Point

18 – 28 jaar

WIE ZIJN WIJ?

CITYPOINT is de Young Adults community van City Life Church. We zijn er om elkaar te supporten in onze reis met God, om bij te dragen aan de bouw van de Kerk en om een verschil te maken in onze generatie. We bemoedigen elkaar om te groeien in ons leven met God, in geloof, in visie, in gebed en in impact op de wereld om ons heen.

Connectgroepen + Connect together

Twee keer in de maand komen we samen in kleinere groepen verspreid over de stad.

Connectgroepen zijn er om met elkaar te eten, chillen, goede gesprekken te voeren en om ons geloof niet alleen te hoeven doen. Kom gewoon een keer aanhaken! Dat kan door je op deze link in te schrijven of een andere CITYPOINTer aan te spreken die je verder kan helpen om een connect te vinden.

CITYPOINT Nights

Elke maand hebben we op een zondagavond een CITYPOINT Night in de kerk met o.a. worship, een bemoediging en na afloop goede gesprekken, chillings en snacks. Check de kerk agenda voor de eerstvolgende CITYPOINT Night.

Hang Outs

Door het jaar heen organiseren we hangouts. Denk hierbij aan een pubquiz, bootje varen of bowlen. Houdt onze socials in de gaten voor de data.

Funweekend

Iets waar we het hele jaar naar uitkijken… Funweekend! Een lang weekend samen in verschillende huisjes op een vakantiepark. Met verschillende dingen op het programma zoals diensten en een feest, vriendschappen bouwen en versterken, ‘real’ gesprekken voeren en nog veel meer leuke dingen. Dit weekend wil je niet missen! Houdt de socials in de gaten voor de data en aanmelden.

Socials

Volg ons op instagram  @Citypointdenhaag

App ons voor vragen 06-43976916

De website van City Life Church Den Haag maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.