CITY LIFE KIDS

Als CLC Kids geloven wij dat kinderen DE toekomst zijn van de kerk. Onze visie is om kinderen te helpen GOD TE VINDEN, VRIJHEID te ervaren en in dit alles een sterke relatie met Hem te ontwikkelen, zodat ze vanuit dat fundament hun leven bouwen en een VERSCHIL gaan maken in hun wereld. Wij willen zorgdragen voor een aantrekkelijk kidswerk, een veilige plek waar de kinderen hun gaven en talenten kunnen ontwikkelen en waar ze hun vrienden graag mee naar toe nemen.

Kids Church om 10.00 uur

Elke zondag om 10.00 uur is het een feestje bij Kids Church! Een dienst speciaal voor kinderen. Worship mee met onze eigen CLC Kids band, luister naar een mooi Woord aan de hand van een Bijbelverhaal, doe mee met een leuke battle op het podium of kijk naar een te gek item.

Om 10.15 uur gaan de kinderen (4 tot 12 jaar) uit elkaar naar hun eigen groep voor nog een aanvullend programma. Kinderen van 1 tot 4 jaar kunnen vanaf 10.00 uur naar Buddy & Friends, waar onze kidswerkers zorgen voor een passend programma.

Kids Church TV om 10.00 uur

Kun je er niet live bij zijn? Kijk dan online naar Kids Church via clckids.tv

KIDS ZOMERKAMP

Iedere zomer hebben we een kinderkamp! We gaan met de kids een midweek weg en hebben een geweldig programma! Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er! Girls Night en Boys Night, spelletjes, kampvuur, elke dag Kids Church, gave activiteiten,  worship, kampconnect, workshops en nog veel meer!

Het Kidskamp is van maandag 15 t/m vrijdag 19 juli 2024.

Kidskamp is voor kinderen van City Life Church Den Haag en campussen. Als je geen deel bent van de City Life Church kan je kind wel mee, maar alleen in overleg met de kampleiding. Ook maken we graag eerst kennis met je kind.

Klik hier om Kidskamp te sponsoren.

BUDDY & FRIENDS

Tijdens Kids Church en de dienst van 10.30 uur zorgt het team van Buddy & Friends graag voor jouw kindje. Hier is ruimte en plezier voor alle kinderen van 1 (als ze kunnen lopen) tot 4 jaar.

De website van City Life Church Den Haag maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.