CITY LIFE KIDS

We geloven dat we onze kinderen zowel thuis als in de kerk kunnen leren God en anderen lief te hebben. Door leuke ervaringen, een fijne sfeer en een goed programma, laten we Jezus en Zijn kerk op een relevante manier zien. Dit creëert momenten die kinderen nooit zullen vergeten en legt een fundament waar ze de rest van hun leven op kunnen blijven bouwen. Het kinderprogramma bestaat uit leuke activiteiten, muziek en onderwijs uit de Bijbel. Kinderen vinden het geweldig!

Kids Church om 10.00 uur

Elke zondag om 10.00 uur is het een feestje bij Kids Church! Zing en dans mee met de CLC Kids band en luister naar een Bijbelverhaal waar je echt iets van leert. Professor Explosie doet nieuwe experimenten en er zijn leuke battles die je thuis na kan doen.

Om 10.30 uur gaan de kinderen (4 tot 12 jaar) naar een aanvullend programma in aparte groepen. De kerkzaal gaat open voor nog meer volwassenen en daar begint de gewone dienst. Kinderen van 1 tot 4 jaar kunnen vanaf 10.00 uur naar Buddy & Friends, waar onze kidswerkers zorgen voor een passend programma.

Kids Church TV om 10.00 uur

Kun je er niet live bij zijn? Kijk dan online naar Kids Church via clckids.tv

KIDS ZOMERKAMP

Iedere zomer hebben we een kinderkamp! We gaan met de kids een midweek weg en hebben een geweldig programma! Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er! Girls Night en Boys Night, spelletjes, kampvuur, elke dag Kids Church, gave activiteiten,  worship, kampconnect, workshops en nog veel meer!

Het Kidskamp is van maandag 11 t/m vrijdag 15 juli 2022. Vanaf zondag 30 januari zijn de tickets online.

Kidskamp is voor kinderen van City Life Church Den Haag en campussen. Als je geen deel bent van de City Life Church kan je kind wel mee, maar alleen in overleg met de kampleiding. Ook maken we graag eerst kennis met je kind.

BUDDY & FRIENDS

Tijdens Kids Church en de dienst van 10.30 uur zorgt het team van Buddy & Friends graag voor jouw kindje. Hier is ruimte en plezier voor alle kinderen van 1 tot 4 jaar.

CONNECTGROEPEN

Voor de kinderen van groep 7 en 8 hebben we connectgroepen. Wil je meer informatie hierover? Stuur een e-mail naar citylifekids@clcdenhaag.nl

De website van City Life Church Den Haag maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.