CITY LIFE KIDS

We geloven dat we onze kinderen zowel thuis als in de kerk kunnen leren God en anderen lief te hebben. Door leuke ervaringen, een fijne sfeer en een goed programma, laten we Jezus en Zijn kerk op een relevante manier zien. Dit creëert momenten die kinderen nooit zullen vergeten en legt een fundament waar ze de rest van hun leven op kunnen blijven bouwen. Het kinderprogramma bestaat uit leuke activiteiten, muziek en onderwijs uit de Bijbel. Kinderen vinden het geweldig!

Na de dienst hebben we bij mooi weer skelters, een springkussen en een Kids Playground beschikbaar voor alle kinderen!

Kids Church online om 8.30 uur

Begin je zondag goed en kijk online naar Kids Church via clckids.tv

Kids Church om 12.30 uur

Elke zondag is het een feestje bij Kids Church! Zing en dans mee met de CLC Kids band en luister naar een Bijbelverhaal waar je echt iets van leert. Professor Explosie doet nieuwe experimenten en er zijn leuke battles die je thuis na kan doen.

KIDS ZOMERKAMP

Iedere zomer hebben we een kinderkamp! We gaan met de kids een midweek weg en hebben een geweldig programma! Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er! Girls Night en Boys Night, spelletjes, kampvuur, elke dag Kids Church, gave activiteiten,  worship, kampconnect, workshops en nog veel meer!

Het Kidskamp is van maandag 19 t/m vrijdag 23 juli.

Kidskamp is voor kinderen van City Life Church Den Haag en campussen. Als je geen deel bent van de City Life Church je kind wel mee, maar alleen in overleg met de kampleiding. Ook maken we graag eerst kennis met je kind.

TICKETS Kidskamp 2021.

BUDDY & FRIENDS

Tijdens de dienst van 10.00 uur zorgt het tean van Buddy & Friends graag voor jouw kindje. Hier is ruimte en plezier voor alle kinderen van 1 tot 4 jaar. Reserveer een ticket voor je kindje.

CONNECTGROEPEN

Voor de kinderen van groep 6. 7 en 8 hebben we gezellige connectgroepen. Zij komen op vrijdagavonden bij elkaar in ons kerkgebouw. Kom ook en maak nieuwe vrienden!

De website van City Life Church Den Haag maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.