Young and Free

12 – 18 jaar

Gezellig, tof, gepassioneerd, uitdagend, connecten, nieuw, vet… Young & Free; de nieuwe generatie!

Dit is de place to be! Iedere week is er iets te doen voor tieners! De ene keer een vrijdagavond speciaal voor de jou, of de andere week iets extra’s op zondag! Connecten met elkaar en met God! Gezellig; altijd anders; verrassend; vol actie; de manier om nieuwe vrienden te maken!

 • Young & Free Nights

  Ben jij tussen de 12 en 18 jaar? Dan wil jij onze Young & Free Nights niet missen! Een avond waarin je kan connecten met je vrienden en met God. Het is gezellig; altijd anders; verassend; vol actie; DE manier om nieuwe vrienden te maken. Er is een programma met worship, fun en ons eigen dansteam. Ook de BATTLES zijn niet te missen op de avonden, teams die tegen elkaar strijden om de eerste plek te veroveren. Wie zou er dit jaar winnen?

 • CONNECT

  Gezellig chillen met vrienden, fun hebben, samen eten, het leven samen delen maar ook groeien in je leven met God. En dat alles binnen een connect!

  Om de week hebben we op de vrijdagavond connect, een echte plek om te groeien in vriendschappen en je relatie met God.

  Kom gezellig een keertje kijken op één van onze connects!

  Heb je nog geen connect en wil je wel graag deel worden? Gebruik de whatsapp knop om of mail even naar info@clcdenhaag.nl

 • Hangouts

  Een middag of avond waarin we lekker CHILLEN met elkaar. Denk aan een FILMAVOND, gezellig met elkaar BOWLEN, ZWEMMEN, een AVONDSPEL in het BOS of gewoon een middag SPELLETJES spelen. Het team zorgt altijd voor een leuk programma. Kortom zeker een avond die JIJ en JE VRIENDEN niet willen missen. Check de agenda voor de eerst volgende hangout. We zien je daar!

 • Summercamp

  Deze zomer gaat het weer gebeuren: Y&F SUMMERCAMP!!! We gaan weer met zijn alle een week op kamp, een week vol actie, gezelligheid, battles, fun en natuurlijk gave diensten en connect tijd met God! Het wordt een levens veranderende week!

  Data: 15 – 19 juli 2024

  Bestel je ticket(s)

 • Zondagen

  Elke zondag ochtend en middag hebben we leuke, gezellige diensten.

  De tweede dienst verzamelen we met veel tieners bij de eerste rijen om gezellig met elkaar de dienst te beleven en daarna nog gezellig te blijven hangen met elkaar.

  Je bent van hart welkom om daar aan te sluiten.

Y&F UPDATES

Wil je graag op de hoogte houden geworden van de laastste Y&F updates?

Whatsapp dan “AAN” naar het telefoonnummer: 06-25452956.

Of klik hier als je nu op je telefoon zit.

0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Y&F SUMMERCAMP

Het hoogtepunt van het jaar voor alle tieners! Een midweek met alle tieners op kamp naar een onbekende locatie… Sport & spel, fun, uitdagingen, gezelligheid, kampvuur, diensten, zwemmen, nachtspellen, bonte avond, boys/girls night, nieuwe vrienden en nog zoveel meer!!

Maandag 15 /m vrijdag 19 juli 2024

You don’t wanna miss this…

Let op:

Summercamp is voor tieners van City Life Church Den Haag en campussen. Als je geen deel bent van de City Life Church kan je tiener ook mee, maar wel in overleg met de kampleiding. Ook maken we graag eerst kennis met je tiener. Je aanmelding is pas definitief na bevestiging van het team. Summercamp is van 12 tm 18 jaar. Als je in de vakantie 12 wordt mag je ook mee.

Klik hier om Summercamp te sponsoren.

De website van City Life Church Den Haag maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.