Young and Free

12 – 18 jaar

Gezellig, tof, gepassioneerd, uitdagend, connecten, nieuw, vet… Young & Free; de nieuwe generatie!

Dit is de place to be! Iedere week is er iets te doen voor tieners! De ene keer een vrijdagavond speciaal voor de jou, of de andere week iets extra’s op zondag! Connecten met elkaar en met God! Gezellig; altijd anders; verrassend; vol actie; de manier om nieuwe vrienden te maken!

 • Summercamp

  Deze zomer gaat het weer gebeuren: Y&F SUMMERCAMP!!! We gaan weer met zijn alle een week op kamp, een week vol actie, gezelligheid, battles, fun en natuurlijk gave diensten en connect tijd met God! Het wordt een levens veranderende week!

  Data: 19-23 juli 2021

  Bestel je ticket(s)

 • CREWS

  Gezellig chillen met vrienden, fun hebben, samen eten en het leven samen doen. En dat alles binnen een CREW!

  Om de week hebben we op de vrijdagavond CREWS, een echte plek om te groeien in vriendschappen en je relatie met God.

  Kom gezellig een keertje kijken op één van onze CREWS!

 • Young & Free Nights

  Ben jij tussen de 12 en 18 jaar? Dan wil jij onze Young & Free Nights niet missen! Een avond waarin je kan connecten met je vrienden en met God. Het is gezellig; altijd anders; verassend; vol actie; DE manier om nieuwe vrienden te maken. Er is een programma met worship, fun en ons eigen dansteam. Ook de BATTLES zijn niet te missen op de avonden, teams die tegen elkaar strijden om de eerste plek te veroveren. Wie zou er dit jaar winnen?

 • Y&F Pop-up Church

  Elke zondag hebben we onze eigen Y&F pop-up church! Om 12.30 uur in de Basement van CLC.

  Zorg wel dat je een ticket reserveert via clcdenhaag.nl/zondag

  We zien je daar!!

 • Hangouts

  Een middag of avond waarin we lekker CHILLEN met elkaar. Denk aan een FILMAVOND, gezellig met elkaar BOWLEN, ZWEMMEN, een AVONDSPEL in het BOS of gewoon een middag SPELLETJES spelen. Het team zorgt altijd voor een leuk programma. Kortom zeker een avond die JIJ en JE VRIENDEN niet willen missen. Check de agenda voor de eerst volgende hangout. We zien je daar!

Y&F SUMMERCAMP

Het hoogtepunt van het jaar voor alle tieners! Een midweek met alle tieners op kamp naar een onbekende locatie… Sport & spel, fun, uitdagingen, gezelligheid, kampvuur, diensten, zwemmen, nachtspellen, bonte avond, boys/girls night, nieuwe vrienden en nog zoveel meer!!

Maandag 19 t/m vrijdag 23 juli 2021

You don’t wanna miss this…

Summercamp is voor tieners van City Life Church Den Haag en campussen. Als je geen deel bent van de City Life Church je tiener wel mee, maar wel in overleg met de kampleiding. Ook maken we graag eerst kennis met je kind.

De website van City Life Church Den Haag maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.

Chat openen