Nieuw in CLC?

Je bent van harte welkom!

We zijn een kerk in Den Haag en regio. Ons doel is om mensen in contact brengen met Jezus en Zijn kerk. Samen te groeien en te ontwikkelen, zodat we het beste uit ons leven kunnen halen en zo een verschil kunnen maken in de wereld om ons heen. ‘Kom zoals je bent!’

Onze zondag

De kerk zou als thuis moeten voelen, waar je jezelf kunt zijn, met familie en vrienden, waar je God ontmoet, waar je wereld groter wordt en waar jij kunt groeien.

Elke zondag
Escamplaan 280 Den Haag

10.00 uur | Kids Church
10.30 uur | dienst
ook via live stream

12.30 uur dienst

De zondag kenmerkt zich door een open sfeer, gastvrijheid, moderne aanbidding, kinderdiensten, een eigentijdse uitstraling en een praktische boodschap. 

We vinden het leuk je te verwelkomen!

Welkom Thuis

Welkom Thuis is er om jou te helpen City Life Church beter te leren kennen. In een informele setting met een hapje en drankje praten we met elkaar over hoe we als kerk jou kunnen helpen te groeien in je persoonlijke relatie met God. Maar ook over Zijn plan met je leven, van de kerk je thuis maken en een verschil maken in mensenlevens. We vertellen iets over de geschiedenis en visie van CLC en we helpen je om je gaven en talenten te ontdekken die God je gegeven heeft. Zo leren we elkaar beter kennen en je mag uiteraard alle vragen stellen!

Voor meer informatie en aanmelden, stuur een e-mail naar welkomthuis@clcdenhaag.nl.

Connectgroepen

Connectgroepen zijn er om samen relaties en vriendschappen te bouwen en om met elkaar de reis, het leven met God, te maken. Ze brengen vriendschappen, gezelligheid, ondersteuning en onderwijs, zodat je ook doordeweeks scherp blijft en een goede tijd samen hebt. Omdat de kerk groeit, geloven we dat persoonlijke onderlinge relaties ook moeten groeien en steeds belangrijker worden. We zijn een grote kerk in aantal en tegelijkertijd willen we heel dichtbij elkaar staan.

Welke leeftijd, interesse of in welk seizoen je ook zit, er is altijd wel een groep die perfect bij jou past.

Wat is jouw volgende stap?

Het ontdekken van Jezus en Zijn Kerk is een reis. Waar je ook bent op dit moment, er is altijd een volgende stap. We zouden je heel graag helpen om jouw volgende stap te nemen in jouw reis.

De website van City Life Church Den Haag maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.

Chat openen