Welcome to Church!

Je bent van harte welkom!

We zijn een kerk in Den Haag en regio. Ons doel is om mensen in contact brengen met Jezus en Zijn kerk. Community vinden wij belangrijk: Samen groeien en te ontwikkelen. Door middel van verschillende cursussen en vriendschappen met andere gelovigen meer vrijheid gaan ervaren in Jezus, zodat we het beste uit ons leven kunnen halen en zo een verschil kunnen maken in de wereld om ons heen.

Onze zondag

We doen ons best de kerk als thuis te laten voelen, waar je jezelf kunt zijn, met familie en vrienden, waar je God ontmoet, waar je wereld groter wordt en waar jij kunt groeien.

Elke zondag
Escamplaan 280 Den Haag

10.00 uur | Kids Church
10.15 uur | dienst
ook via live stream

12.15 uur dienst

De zondag kenmerkt zich door een open, laagdrempelige sfeer, gastvrijheid, moderne aanbidding, kinderdiensten, een eigentijdse uitstraling en een praktische boodschap. 

We vinden het leuk je te verwelkomen! Mocht je het spannend vinden om voor de eerste keer naar de kerk te komen, dan willen wij je daar graag bij helpen. Iemand kan je bijvoorbeeld opwachten om je welkom te heten bij je eerste kerkbezoek en je op weg helpen je plek te vinden in de kerk. Als je dit graag wilt maak dan gebruik van ons whatsapp nummer.

De diensten zijn ongeveer 1,5 uur. Ze zijn bemoedigend, opbouwend, geven hoop. Ze zijn modern, met muziek, mooi licht en beamers. We respecteren je tijd, de preken zijn niet te lang 🙂 . Er is gezelligheid na de dienst en gratis koffie en thee.

In onze diensten is iedereen welkom; Of je nu wel, niet of een beetje gelooft; het is voor iedereen. Er is ook geen dresscode.

We hebben geen dresscode. Draag waar jij je comfortabel in voelt.

Als je slecht ter been bent kun je prima onze dienst bezoeken. Ons gebouw heeft bij de ingang een oprij plaat om het gebouw in te komen met een rolstoel of rollator. Ook hebben wij hosts die voor je klaar staan om je te helpen aan een mooi plekje.

Ja, we hebben op zondag programma’s voor kleine kinderen tot 4 jaar (Buddy & friends) en kinderen van de basisschool.

We hebben ook opvang voor special needs kids. Dit heet ‘Champion Club’, klik hier voor meer informatie.

Welkom Thuis

Welkom Thuis is er om jou te helpen City Life Church beter te leren kennen. In een informele setting met een hapje en drankje praten we met elkaar over hoe we als kerk jou kunnen helpen te groeien in je persoonlijke relatie met God. We willen je graag helpen om je plek in onze kerk familie te vinden. Je mag uiteraard ook alle vragen stellen!

Voor meer informatie en aanmelden, stuur een e-mail naar welkomthuis@clcdenhaag.nl.

Connectgroepen

Connectgroepen zijn er om samen relaties en vriendschappen te bouwen en om met elkaar de reis, het leven met God, te maken. Ze brengen vriendschappen, gezelligheid, ondersteuning en onderwijs, zodat je ook doordeweeks scherp blijft en een goede tijd samen hebt. Omdat de kerk groeit, geloven we dat persoonlijke onderlinge relaties ook moeten groeien en steeds belangrijker worden. We zijn een grote kerk in aantal en tegelijkertijd willen we heel dichtbij elkaar staan.

Welke leeftijd, interesse of in welk seizoen je ook zit, er is altijd wel een groep die perfect bij jou past.

Wat is jouw volgende stap?

Het ontdekken van Jezus en Zijn Kerk is een reis. Waar je ook bent op dit moment, er is altijd een volgende stap. We zouden je heel graag helpen om jouw volgende stap te nemen in jouw reis.

De website van City Life Church Den Haag maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.