CLC doet

“Learn to do good” – Isaiah 1 : 1 7

Wij houden van onze stad en de mensen die er wonen. Daarom is er CLC Doet: een mogelijkheid om eenmalige projecten te doen die inspringen op de nood van mensen om ons heen.

Op zaterdag 14 oktober organiseren we weer een CLC Doet dag. Geweldig dat je/jullie met elkaar een project gaan oppakken. Op deze manier kunnen we mensen buiten CLC bemoedigen en op een tastbare manier de liefde van Jezus meegeven. Je kunt kiezen uit vier projecten, opgeven kan via het formulier.

Projecten

Voor de CLC Doet dag op 14 oktober kun je kiezen uit de volgende projecten:

Make-over hal
In het huis van een jonge moeder (Leger des Heils) moet de hal geschuurd en geverfd worden. Ook de woonkamer heeft een likje verf nodig.
Benodigd aantal personen: 10-15.

Project Stichting Present
Meer info volgt.
Benodigd aantal personen: 5-10.

Nog een project van Stichting Present
Meer info volgt.
Benodigd aantal personen: 5-10.

Nazomerfeest bij een opvanghuis van Leger des Heils.
Hier zijn vrouwen nodig die willen helpen bij handmassages, nagels lakken etc. Het feest is op zondag 8 oktober van 15:00 – 20:00 uur.
Benodigd aantal personen: 10.

Aanmelden CLC doet

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

De website van City Life Church Den Haag maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.