OVER CLC

Onze visie

Uitreiken naar onze wereld en haar beïnvloeden door een grote, groeiende, inspirerende kerk te bouwen waar generaties Jezus, Zijn gemeente en de Bijbel leren kennen en liefhebben.
Een aantrekkelijk en gepassioneerd thuis waar God graag werkt temidden van Zijn volk.
Waar mensen door vernieuwd denken veranderd leven in Gods beloften en groeien in liefde, leiderschap en invloed, zowel in Gods huis als op elk ander gebied in de wereld rondom ons.

Onze missie

‘Ga er daarom op uit om alle volken tot Mijn leerlingen te maken. Doop hen in de naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest. Leer hen altijd te doen wat Ik u heb gezegd. En vergeet dit niet: Ik ben altijd bij u, tot het einde van de tijd.’
– Matt. 28:19-20 HTB

GOD VINDEN | VRIJHEID ERVAREN | BESTEMMING ONTDEKKEN | VERSCHIL MAKEN

VISION SUNDAY

Vision Sunday is een speciale zondag waarop we de visie voor het komende jaar presenteren in een korte film. We kijken naar de ontwikkelingen van de verschillende City Life Churches, naar nieuwe dingen die dit jaar gaan komen en het ‘waarom’ achter de dingen die we doen.

Bekijk hiernaast de Vision Movie van dit jaar.

De 12 waarden van City Life Church

City Life Church heeft 12 waarden:

 1. Jezus centraal
 2. We leven voor Zijn doel in plaats van voor onszelf
 3. We helpen mensen Jezus te volgen
 4. We waarderen en respecteren mensen
 5. We dienen met vreugde in plaats van dat we bediend willen worden
 6. We bouwen familie (fun)
 7. We zijn relationeel en persoonlijk
 8. We zijn gastvrij
 9. We waarderen dienend leiderschap in plaats van onafhankelijkheid
 10. We zijn vrijgevig en dragen bij in plaats van terughoudendheid en consumeren
 11. We geloven in excellence in plaats van middelmatigheid
 12. Jouw rol is belangrijk in het grote geheel

Deze waarden zijn het uitgangspunt bij alles dat we doen.

Nieuw Leadteam

Sinds begin 2024 hebben we een nieuw Leadteam voor onze kerk:

 • Ruben Luijken
 • Lydia Luijken
 • Tabitha Camps
 • Joëlla Nava

Vertrek van Jozua & Chelsea

Eigen verklaring van Jozua & Chelsea:

‘Begin 2023 zijn wij, Jozua & Chelsea, met Erald & Mathilde gesprekken aangegaan om te evalueren hoe het nu ging in City Life Church en onze verantwoordelijkheden hier; hoe we terugkijken op eerste jaar na corona; de koers van de kerk en ook een aantal knelpunten waar we mee zaten. In de loop van deze gesprekken die gedurende het eerste halfjaar plaatsvonden, waarvan een aantal ook met een pastoraal werker en Advies Bestuur, kwamen we tot goede stappen vooruit maar tegelijk ook tot het realiseren en de moeilijke conclusie dat wij niet verder gaan als campus pastors. Een verschil in visie op dingen alsook in stijl op verschillende gebieden, extra aandacht die we willen geven aan ons huwelijk en gezin, en daarnaast ook Gods leiding die we hierin begonnen te ervaren maakten dat we uiteindelijk deze keus hebben gemaakt. We weten én zien dat God Zijn Huis bouwt en dat altijd heeft gedaan; de kerk zal doorgaan, en we zijn dankbaar voor de vele mensen die er deel van zijn en de teams die er staan. Gods hand is op de kerk en we kunnen met enorm veel dankbaarheid terugkijken op de vele jaren dat we meegebouwd hebben en deel zijn geweest van de reis – waarvan de laatste 3,5 als campus pastors. Onze tijd hier is nu voorbij, en kijkend naar de toekomst weten we niet waar God ons heen leidt, maar we weten dat Hij ons leidt.’

Vertrouwenspersoon

City Life Church heeft een vertrouwenspersoon die je kunt benaderen wanneer je bezorgd bent over ongepast gedrag binnen CLC. Meer informatie.

De website van City Life Church Den Haag maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.