OVER CLC

Onze visie

Uitreiken naar onze wereld en haar beïnvloeden door een grote, groeiende, inspirerende kerk te bouwen waar generaties Jezus, Zijn gemeente en de Bijbel leren kennen en liefhebben.
Een aantrekkelijk en gepassioneerd thuis waar God graag werkt temidden van Zijn volk.
Waar mensen door vernieuwd denken veranderd leven in Gods beloften en groeien in liefde, leiderschap en invloed, zowel in Gods huis als op elk ander gebied in de wereld rondom ons.

Reactie op artikel in VROUW (katern van Telegraaf), d.d. 24 november 2018

Onlangs verscheen online en in VROUW een artikel waarin City Life Church genoemd wordt. We herkennen ons niet in het beeld dat geschetst wordt van onze kerk. We zijn verdrietig dat geïnterviewden dingen als vervelend hebben ervaren. Zij stapten ruim 11 jaar en nog langer geleden op respectievelijk 17- en 18-jarige leeftijd uit onze kerk in Den Haag, toen nog Sion geheten. Het is nooit onze bedoeling mensen te kwetsen. Er is City Life Church niet gevraagd te reageren op dit artikel, onze reactie op een artikel dat een jaar geleden verscheen – met vergelijkbare inhoud – is overgenomen.

We zijn een open gemeenschap waarin iedereen welkom is en vrij om weer weg te gaan. Familiebanden bemoedigen we altijd en financiële bijdragen zijn volkomen vrijwillig. Onze kerk, die sinds 2010 City Life Church heet, is een maatschappelijk betrokken kerk met een hart voor onze stad. We staan midden in de samenleving met projecten als taallessen, zorg voor prostituees, ouderen, minima, eenzame mensen en stervensbegeleiding. We werken samen met diverse seculiere partners in de stad. We schrikken dan ook van de suggestie dat we een sekte zouden zijn en nemen hier afstand van.

Iedereen die zelf wil ervaren hoe het er echt aan toe gaat in City Life Church is van harte welkom in onze diensten en bij onze activiteiten.

VISION SUNDAY

Vision Sunday is een speciale zondag waarop we de visie voor het komende jaar presenteren in een korte film. We kijken naar de ontwikkelingen van de verschillende City Life Churches, naar nieuwe dingen die dit jaar gaan komen en het ‘waarom’ achter de dingen die we doen.

Bekijk hiernaast de Vision Movie van 2018.

De 12 waarden van City Life Church

City Life Church heeft 12 waarden:

 1. Jezus centraal
 2. We leven voor Zijn doel in plaats van voor onszelf
 3. We helpen mensen Jezus te volgen
 4. We waarderen en respecteren mensen
 5. We dienen met vreugde in plaats van dat we bediend willen worden
 6. We bouwen familie (fun)
 7. We zijn relationeel en persoonlijk
 8. We zijn gastvrij
 9. We waarderen dienend leiderschap in plaats van onafhankelijkheid
 10. We zijn vrijgevig en dragen bij in plaats van terughoudendheid en consumeren
 11. We geloven in excellence in plaats van middelmatigheid
 12. Jouw rol is belangrijk in het grote geheel

Deze waarden zijn het uitgangspunt bij alles dat we doen.

Het Key Team van City Life Church Den Haag

Het Key Team leidt de kerk namens senior pastors Erald en Mathilde.

Staand v.l.n.r. Lydia, Tabitha, Maaike, Ruben, Jan Harm, Hannah.
Zittend v.l.n.r. Jozua, Mathilde, Erald, Laurence.

ERALD & MATHILDE

“We vinden het altijd heerlijk om nieuwe mensen welkom te heten in City Life Church. Misschien ben je uitgenodigd door een vriend, heb je God net leren kennen, ben je in Den Haag komen wonen vanwege je studie of werk, of welke andere reden dan ook; we vertrouwen erop dat je je thuis zult voelen bij ons.

We waarderen ieder lid van de gemeente. Iedereen is belangrijk en voor iedereen is er een plaats en een mogelijkheid om betrokken te zijn en te groeien in je leven met God.

Op deze site maak je kennis met verschillende mensen en willen we je iets laten zien van wat er zoal gebeurt in de kerk. Ook lees je iets van de visie van de gemeente. Er zijn kinderdiensten voor alle leeftijdsgroepen. Er is er vertaling in het Engels en Spaans en ook vertolking voor doven en slechthorenden.”

We hebben iedere zondag twee diensten, je bent uitgenodigd!

ONZE REIS