OVER CLC

Onze visie

Uitreiken naar onze wereld en haar beïnvloeden door een grote, groeiende, inspirerende kerk te bouwen waar generaties Jezus, Zijn gemeente en de Bijbel leren kennen en liefhebben.
Een aantrekkelijk en gepassioneerd thuis waar God graag werkt temidden van Zijn volk.
Waar mensen door vernieuwd denken veranderd leven in Gods beloften en groeien in liefde, leiderschap en invloed, zowel in Gods huis als op elk ander gebied in de wereld rondom ons.

GOD VINDEN | VRIJHEID ERVAREN | VERSCHIL MAKEN

VISION SUNDAY

Vision Sunday is een speciale zondag waarop we de visie voor het komende jaar presenteren in een korte film. We kijken naar de ontwikkelingen van de verschillende City Life Churches, naar nieuwe dingen die dit jaar gaan komen en het ‘waarom’ achter de dingen die we doen.

Bekijk hiernaast de Vision Movie van 2023.

De 12 waarden van City Life Church

City Life Church heeft 12 waarden:

 1. Jezus centraal
 2. We leven voor Zijn doel in plaats van voor onszelf
 3. We helpen mensen Jezus te volgen
 4. We waarderen en respecteren mensen
 5. We dienen met vreugde in plaats van dat we bediend willen worden
 6. We bouwen familie (fun)
 7. We zijn relationeel en persoonlijk
 8. We zijn gastvrij
 9. We waarderen dienend leiderschap in plaats van onafhankelijkheid
 10. We zijn vrijgevig en dragen bij in plaats van terughoudendheid en consumeren
 11. We geloven in excellence in plaats van middelmatigheid
 12. Jouw rol is belangrijk in het grote geheel

Deze waarden zijn het uitgangspunt bij alles dat we doen.

Campus Pastors: Jozua en Chelsea

Jozua & Chelsea zijn al jaren deel van City Life Church Den Haag. Nadat ze elkaar hier hebben leren kennen, trouwden ze in 2014 en hebben inmiddels drie kids: Jenna, Aiden en Zara. Na jaren te hebben gebouwd in Den Haag en o.m. de start van Rotterdam, werden ze in 2020 – twee weken voor corona – campus pastors in City Life Church Den Haag.

Jozua en Chelsea hebben een passie voor mensen en hen zien groeien en bloeien in alle aspecten van hun leven. Ze houden ervan mensen te zien kiezen voor God, en geloven in een krachtige, verfrissende kerk waar alle generaties samenkomen, met heel veel impact in deze maatschappij. Daarnaast is Jozua daar te vinden waar goede, speciale koffie geschonken wordt, en houdt Chelsea van goede, diepgaande gesprekken. Met hun kids pakken ze graag de bakfiets richting het strand of de stad en genieten van het leven in Den Haag.

We hebben iedere zondag twee diensten, je bent uitgenodigd!

VERTROUWENSPERSOON

City Life Church heeft een vertrouwenspersoon die je kunt benaderen wanneer je bezorgd bent over ongepast gedrag binnen CLC. Meer informatie.

Wij zijn tegen racisme

Als kerk zijn we tegen racisme. Bekijk onze statement op deze pagina.

De website van City Life Church Den Haag maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.