Gefeliciteerd met je keuze

om Jezus Christus Heer en Redder te maken van jouw leven!
Wij helpen je graag verder op weg om meer te leren over het christelijk geloof.

Heb je al een Bijbel?

We helpen je graag in je reis met God. Als je nog geen Bijbel hebt, vul dan even het formulier in. Dan krijg je een Bijbel van ons.

Wat nu?

1. Hoor meer over wie Jezus is

Pastor Erald vertelt in deze video meer over wie Jezus is.

Vul je gegevens hier in en we nemen contact met je op:

‘Want als u zegt dat Jezus Christus
uw Heer is en als u met heel uw hart gelooft
dat God Hem uit de dood heeft opgewekt, zult u gered worden.’

(Uit de Bijbel, Romeinen 10:9)

2. Laat je dopen

Jezus zegt in Markus 16:15-16 “Ga nu de hele wereld in en vertel het goede nieuws aan iedereen. Wie het nieuws gelooft en zich laat dopen, zal worden gered.” Geloven en de waterdoop horen bij elkaar. Het is een geestelijk principe. Jezus liet zichzelf ook dopen. In Handelingen 2 werden op 1 dag 3000 mensen gedoopt, terwijl ze net pas het evangelie van Jezus Christus hadden gehoord!

2. Word deel van een connectgroep

Connectgroepen zijn er om samen relaties en vriendschappen te bouwen en om met elkaar de reis, het leven met God, te maken. Ze voorzien in goede vriendschappen, gezelligheid, ondersteuning en onderwijs, zodat je ook doordeweeks scherp blijft en een gezellige tijd samen hebt. Omdat de kerk groeit, geloven we dat persoonlijke onderlinge relaties ook moeten groeien en steeds belangrijker worden. We zijn een grote kerk in aantal, maar tegelijk willen we heel dichtbij elkaar staan

3. Word deel van een team

God dienen is een mooi voorrecht. Het is het minste wat we terug kunnen doen uit dankbaarheid voor wat Hij voor ons deed. Lijkt het je leuk om deel te worden van een team? Bekijk onze vacaturebank en maak samen met anderen het verschil.

De website van City Life Church Den Haag maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.